Menu

Om te starten

Pata negra | 100gr.
€ 14,- 

Oesters 3st.
€ 10,-

Garnalen kroketjes | Groene kruiden mayonaise 6st.
€ 8,-

Olijven huis gemarineerd
€ 5,-

Bruschetta | Tomaat | Basilicum 6st.
€ 9,-
Menu 2 gangen (alleen tijdens de lunch)
incl. koffie / thee
€ 29,50

Menu 3 gangen (alleen tijdens de lunch)
€ 39,50

Menu 4 gangen 
€ 48,50

Menu 5 gangen 
€ 59,50

Menu 6 gangen
€72,00

Kaas ipv dessert (5st.) 
€5,00

Menu

Mango
Epoisse | Roodlof | Paprika
Kabeljauw
Romanesco | Gember beurre blanc
Coquilles
Gele wortel | Sambai | Shii take | Dashi
Parelhoen
Stoof van eend | Ras el hanout | Parelgort | Ponzu
Kaas
Selectie van Bourgondisch lifestyle | Dadel- notenbrood 
Pompoen
Baharat | Yoghurtijs | Merengue

Heeft u allergieën of dieetwensen? Geef het aan bij onze bediening zodat we er rekening mee kunnen houden.

Menu vegetarisch

Mango
Epoisse | Roodlof | Paprika (VGT)
Baba ganoush
Zoet zure komkommer | Madame jeanette | Hummus | Pinda (VGT)
Courgette

kokos| Citroengras | Geitenkaas | Couscous | Vadouvan (VGT)
Bloemkool
Verschillende bereidingen | Amandel | Koriander olie | Kurkuma (VGT)
Kaas
Selectie van Bourgondisch lifestyle | Dadel- notenbrood 
Pompoen
Baharat | Yoghurtijs | Merengue (VGT)

Heeft u allergieën of dieetwensen? Geef het aan bij onze bediening zodat we er rekening mee kunnen houden.

Lunch

Bisque | Hollandse garnaal | Tomaat
Geserveerd met brood | Boter
€ 13,-

Lunch menu 2 gangen
incl. koffie / thee
€ 29,50

Drie gangen lunch menu
€ 39,50

U kunt ook zelf een lunch samenstellen door verschillende van onderstaande bites te combineren.

Borrel

Brood | Dippers (VGT)
€ 6,-

Charcuterie | Chorizo | Serrano | Limburgs gehaktbrood | Tafelzuren
€ 21,-

Kaasplateau van Bourgondisch lifestyle | Dadel- notenbrood
€ 19,50

Olijven gemarineerd (VGT)
€ 5,-

Pata Negra 100gr.
€ 14,-

Oesters 3 st.
€ 10,-

Garnalen kroketjes | Groene kruiden mayonaise 6st.
€ 8,-

Bruschetta | Tomaat | Basilicum (VGT)
€ 9,-

(VGT) Deze gerechten zijn vegetarisch.

Heeft u allergieën of dieetwensen? Geef het aan bij onze bediening zodat we er rekening mee kunnen houden.