WIJ DOEN HET NET EVEN ANDERS!

Geniet van een heerlijke lunch, borrel of diner met uitzicht op het prachtige kasteel van Wijchen. Neem plaats, en wij zorgen voor heerlijke gerechten met bijpassende wijn en/of andere dranken.

“Wij doen het net even anders”, is de slogan die we vanaf dag 1 voeren. Wij selecteren alleen de beste producten van verschillende kleine en veelal lokale leveranciers. Tim is geboren in Limburg waar hij ook is opgegroeid. Zo nu en dan zullen er streekgerechten uit het mooie zuiden op de kaart verschijnen. We werken met kleine wijn leveranciers om exclusieve wijnen te kunnen schenken van kleine niet commerciële wijnboeren. Onze koffie wordt vers gebrand door de Eenhoorn uit Kampen. Ook de Thee wordt met de hoogst mogelijke zorg geselecteerd! Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel langs!

Document 12 is een concept waar de focus ligt bij wijn met bijpassende gerechten. We werken met een compacte menukaart om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Document 12 is genoteerd in de Gault & Millau gids en de Michelingids.

We serveren naast onze gebruikelijke menukaart ook de lekkerste sandwiches en tosti’s van Wijchen! Nieuwsgierig geworden? Houd onze sociale media in de gaten voor meer informatie en lekker makende foto’s!